16 Ocak 2019 Çarşamba

Forma Sipariş Et, Tarzını Yansıt!


Forma Sipariş Et, Tarzını Yansıt!

Forma sipariş etme, forma yaptırmak isteyen sporseverlerin en büyük çekincelerinden bir tanesidir. Geleneksel anlamda forma yaptırma süreçlerinin oldukça karmaşık olması ve forma sipariş etmek isteyen çoğu kimsenin bu karmaşık sürecin altından kalkamayacağını düşünmesi forma yaptırmak isteyenleri bir çıkmaza sürükler. Peki, forma sipariş etmek gerçekten de zor mudur? Forma yaptırmak isteyenlerin karmaşık süreçlerden geçmeleri gerekli midir? Buyurun hep beraber bu sorulara cevap bulalım!

Forma Sipariş Etme Süreci Zor mu?

Forma sipariş etme gelişen teknolojik imkânlarla artık eskisi kadar karmaşık değil. Eskiden forma yaptırmak isteyen sporseverlerin baş etmesi gereken temel konu formanın tasarlanması aşamasıydı. Forma tasarlama aşamasında kişilerin Photoshop veya İllüstratör gibi programlara hâkim olması gerekirdi. Bu programlara hâkim olmayan kimseler forma sipariş etmek için hazırlayacakları forma tasarımlarını söz konusu programları bilen uzmanlara para ödemek zorundaydı. Ancak forma tasarlama modülü ve formaniyaptir.com sayesinde ekstra maliyetlerden kurtuluyorsunuz. Bunun yanında oldukça şık ve trendlere uygun formalara sahip oluyorsunuz. Formaniyaptir.com’u tercih ettikten sonra elde edeceğiniz avantajlar bununla da sınırlı kalmıyor. Dijital baskı teknolojisi sayesinde yüksek baskı standartlarında üretilmiş formalara sahip oluyorsunuz. Kullanılan Thermo Cool kumaş sayesinde dayanıklı ve antimikrobiyal bir formaya sahip oluyorsunuz. Bu sayede formanızı uzun süre kullanabiliyor ve sağlıklı bir spor hayatına sahip oluyorsunuz.

Forma Sipariş Etme Süreci Nasıl İşler?

Forma sipariş etmeye karar veren sporseverler öncelikle https://www.formaniyaptir.com/ adresinden forma tasarlama modülüne giriş yapmalıdır. Giriş yapıldıktan sonra hangi spor dalında forma yaptırmak istediğini seçen kişi, forma sipariş etme sürecinin ilk adımı olan yaka seçimini yapar. Yaka seçiminin ardından karşınıza çıkan birbirinden mükemmel forma modellerinden birini seçip formanızı özelleştirme bölümüne geçiyorsunuz. Bu bölümde formanız üzerindeki bütün detayları geniş renk skalası sayesinde dilediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz. Forma detaylarını kolay bir şekilde tamamladıktan sonra maç sırasında kullanabileceğiniz ekipmanların seçimini yapabileceğiniz bölüme aktarılıyorsunuz. Bu bölümden sonra oyuncu isimleri ve forma numaralarını seçmek için forma sipariş etme sürecinin son kısmına geçiyorsunuz. En az 6 adet şeklinde sipariş etme imkânınızın olduğu formaların isim, numara ve beden bilgilerini doğru girdikten sonra siparişinizi onaylayarak 3 farklı ödeme yöntemi ile siparişinizi tamamlıyorsunuz.