13 Ocak 2019 Pazar

Telefon Yükseltmek İsteyen Faturalı Kullanıcılar İçin Kredi Desteği


Telefon Yükseltmek İsteyen Faturalı Kullanıcılar İçin Kredi Desteği

Kullandıkları telefondan memnun olmayan ya da daha lüks cep telefonlarına ulaşmak isteyen kişiler için sunulan cep telefonuna kredi destekleri, belirlenen özel zamanlarda geri ödemeli olarak sağlanıyor. Geçim sıkıntısının giderek zor olduğu dönemlerde, özellikle teknolojik cihazların alınabilmesi için gerekli olan paralar oldukça yüksektir. Bu durumda telefon faturasına kredi gibi farklı destek imkânı sunan bazı markalar, faturaya kredi ile birlikte insanların, bankalara faiz ödemeden istedikleri cep telefonlarını alabilmelerini sağlıyor.

Cep Telefonuna Kredi İçin Nereye Başvuru Yapılıyor?

İnsanların hayatlarının daha kolay olması için gerekli olan eşya veya malzemelerin alınabilmesi adına sunulan kredi destekleri, genel olarak banka ortaklığı ile sunulmaktadır. Ancak telefon satan markaların sunmuş olduğu cep telefonuna kredi desteği, herhangi bir banka aracılığı ile yapılmamaktadır. Yalnızca faturaya kredi için telefonu almak istediğiniz markalardan alabilecek olduğunuz kredi, aynı zamanda faizsiz geri ödenme avantajı ile sunulmaktadır. Ancak telefon faturasına kredi imkânlarından yararlanabilmek için gelir düzeyinizin yüksek ve düzenli olarak bulunması gerekmektedir.

Kefil Olmadan Cep Telefonuna Kredi Verilir Mi?

Aile bütçesinin zarar görmemesi ve daha fazla tasarruf elde edebilmek için alınmak istenen cep telefonuna kredi destekleri için kefil zorunlumu gibi bazı önemli sorulara cevap istenmektedir. Öncelikli olarak kişilerin faturaya kredi işlemlerinden faydalanmak için kefile ihtiyaçları bulunmamaktadır. Yalnızca belirlenen limitlerin üzerinde sabit gelirleri olması, telefon faturasına kredi ayrıcalıklarından yararlanmaları için yeterlidir.

Faturasız Hattan Faturalı Hatta Geçince Kredi Alınabilir Mi?

İstenen marka ve model cep telefonlarının, özel anlaşmalara göre alınabilmesi için sunulan cep telefonuna kredi sistemi, yalnızca faturalı hat sahipleri için geçerli olmaktadır. Bu durumda faturaya kredi imkânından yararlanamayan faturasız hat sahipleri, faturaya kredi desteği için faturalı hatta geçmek istemektedir. Ancak telefon faturasına kredi alabilmek için kişilerin en az 6 aylık faturalı hat kullanıcısı olması gerekmektedir. Faturalı hatta geçen ve 6 ayını dolduran kişiler, cep telefonuna kredi desteğinden yararlanabilmektedir.

En Fazla Ne Kadar Kredi Çekilebilir?

Alacak olduğunuz cep telefonu modeline göre değişen faturaya kredi miktarları, en fazla 5.000 TL’ye kadar çıkıyor. Ancak isteğe göre değişebilen telefon faturasına kredi işlemleri için daha az oranda ücretlerde çekilebilmektedir. https://www.herkeseyekredi.com.tr/faturali-hatlara-nakit-imkani/